Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

cannabis



Όλες οι μορφές της καννάβεως έχουν αρνητικές φυσιολογικές και νοητικές επιδράσεις. Μερικά από τα συνήθως παρατηρούμενα αποτελέσματα είναι η η ουσιαστική αύξηση του καρδιακού ρυθμού, τα κοκκινισμένα μάτια, το στεγνό στόμα και ο λαιμός και η αύξηση της όρεξης.

Η χρήση της κάνναβης μπορεί να εξασθενίσει ή να μειώσει την βραχυπρόθεσμη μνήμη και την ικανότητα κατανόησης, να αλλάξει την αίσθηση του χρόνου και να μειώσει την ικανότητα να εκτελούμε ενέργειες που απαιτούν συγκέντρωση και συντονισμό, όπως είναι η οδήγηση ενός αυτοκινήτου. Τα κίνητρα και οι γνωστικές λειτουργίες μπορεί να μεταβληθούν, κάνοντας έτσι δύσκολη την πρόσκτηση νέων πληροφοριών. Η μαριχουάνα μπορεί επίσης να δημιουργήσει παράνοια και ψύχωση.

Εξαιτίας του ότι οι χρήστες συνήθως εισπνέουν τον αφιλτράριστο καπνό βαθιά και τον κρατούν στα πνευμόνια τους όσο το δυνατόν περισσότερο, η μαριχουάνα βλάπτει τα πνευμόνια και το πνευμονικό σύστημα. Ο καπνός της μαριχουάνας περιέχει περισσότερους καρκινογενείς παράγοντες απ' ότι ο καπνός του τσιγάρου. Οι μακροχρόνιοι χρήστες κάνναβης μπορεί να αναπτύξουν ψυχολογική εξάρτηση και να απαιτείται μεγαλύτερη ποσότητα της ουσίας για να προκληθεί το ίδιο αποτέλεσμα.

Τύπος Πώς αποκαλείται; Με τι μοιάζει; Πώς χρησιμοποιείται;
Μαριχουάνα Χόρτο, Τσιγαριλίκι, Δόση, Μαίρη Τζέην, Σινσεμίλα Σαν ξεραμένος μαϊντανός, με κοτσάνια και σπόρους, τυλιγμένο σε τσιγάρο Καπνίζεται ή τρώγεται
Τετραϋδρο- κανναβινόλη THC Μαλακές ζελατινώδεις κάψουλες Παίρνεται από το στόμα
Χασίς Φούντα, χόρτο, τσιγάρο Καφέ ή μαύρες πλάκες ή μπαλίτσες Καπνίζεται ή τρώγεται
Χασισέλαιο χασισέλαιο Συμπυκνωμένο παχύρρευστο υγρό που ποικίλλει στο χρώμα από διαυγές μέχρι μαύρο Καπνίζεται ανακατεμένο με καπνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου